infeksionet e lekures

Rreziqet që Sjell Rrjeta e Vjetër e Dushit – Sa Herë Duhet ta Ndërroni?

Një sungjer apo rrjetë dushi që ka funksion pastrimin e trupit, përbëhet nga najloni ose versione natyrale me fibra bimore....

Uji në pishina nuk kontrollohet vazhdimisht, mungon zbatimi i rregullores

Mijëra shqiptarë frekuentojnë pishinat gjatë ditëve të nxehta të verës dhe kryesisht në fundjavë. Në të gjithë vendin ka rreth...