jetese e shendetshme

Migrena – Mënyrat se si ta Parandaloni

Migrena prek miliona njerëz në mbarë botën, duke shkaktuar dhimbje të forta dhe shqetësime të përditshme. Megjithatë, ekzistojnë disa mënyra...

Çfarë janë Zonat Blu? 5 Vendet Ku Njerëzit Jetojnë Mbi 100 Vite

Zonat Blu janë disa zona të veçanta të botës ku njerëzit jetojnë më gjatë dhe kanë një jetesë të shëndetshme....

Sot Dita Ndërkombëtare Pa Dietë – Përse Festohet

Imazhet e punuara në revistat e modës dhe bukurisë janë cilësuar si një shkak i drejtpërdrejtë i një rasteve në...

Cila Është Dieta Më E Mirë Për Një Jetë Të Shëndetshme?

Një nga mënyrat më të mira për të humbur peshë është duke bërë ndryshime në mënyrën se si ushqeheni. Në...