jeto smart

Birra apo Vera, Kujt i Përket Froni i Pijes më të Mirë Alkolike

Froni i pijes më të mirë alkolike ka pasur gjithnjë dy kandidatë kryesorë: birrën dhe verën. Debati për secilën prej...

Ushqimi si Floriri – Mos e Hidhni

Mjerimi ulet këmbëkryq në tavolinën e ngrënies së më shumë se 795 milion njerëzve në botë, që vuajnë nga uria...

Si Stresi I Prindërve I Bën Fëmijët Nazeli

“Haje, haje, haje” Kjo është shprehja që një grua e thotë më shpesh në jetë, që nga momenti që bëhet...