Kafe me sheqer

Sa Kafeinë ka në Një Filxhan Kafeje – Ndikimet në Organizëm

Kafeja është pa dyshim një nga pijet më popullore në botë. Një filxhan ekspres apo makiato janë një refren i...

Sa Sheqer Duhet t’i Hidhni Kafes dhe Kujdesi që Duhet të Tregoni

Sigurisht, dita e të gjithëve nis me kafen e mëngjesit. Dikush e pi në shtëpi, dikush në kafene e dikush...