nga AgroWeb më 8 March, 2022

Përse Nuk Duhet T’i Ruani Kurrë Qepët Dhe Hudhrat Në Frigorifer

Sigurisht që frutat dhe perimet mund të zgjasin për javë të tëra në frigorifer kur ruhen siç duhet, por për qepët dhe hudhrat nuk ndodh e njëjta gjë. Sipas të dhënave të AgroWeb.org arsyeja pse qepët nuk mund të ruhen në frigorifer është se ato thithin më shumë lagështi, kështu që prishen më shpejt, Për […]

nga AgroWeb më 19 November, 2020

Si Të Mbroni Rrënjët e Bimëve që Keni në Shtëpi nga Kalbja

Vraga ngjyrë kafe, kërcej ngjyrë kafe, degë që kalben, rritje e penguar dhe erë e keqe: nëse bima juaj shfaq një nga këto simptoma, ajo mund të vuajë nga kalbja e rrënjëve.  Kalbja e rrënjëve shkaktohet nga sëmundjet. Megjithatë, ka aq shumë sëmundje saqë është e vështirë të zbulohet se cili po e dëmton bimën […]