Kanceri i Mushkërive

Kolla e Duhanit – Kur Përbën Rrezik për Jetën?

Duhanpirja i çel rrugën një kolle të fortë e cila shkaktohet nga vetë trupi që përpiqet të pastrohet nga kimikatet...

Pse Duhanpirja Pasive Rrit Mundësinë e Atakut në Zemër

Duhanpirja pasive ka të bëjë me kontaktin indirekt me tymin e një cigareje të ndezur nga një duhanpirës pranë jush....

Rreziqet Që Vijnë Nga Uji Me Klor I Rubinetit – Kujdesi Që Duhet Të Tregoni

Në shumë vende të botës përfshirë edhe Shqipërinë, uji përmban klor. Në parim, kjo është diçka e mirë, por në...

Duhani Vesi i Rrezikshëm – Si e Plak Fytyrën dhe Organizmin

Burimi i rinisë së përjetshme deri më tani është zbuluar vetëm nëpër filma, por ai i plakjes së parakohshme është...