kasata te thjeshta

Kasata e Shtëpisë Me Shije Frutash – E Freskët e Natyrale

Freskia e kasatës dhe shija e veçantë e boronicave apo luleshtrydheve, janë kombinimi perfekt për të larguar etjen dhe për...

Kasata Me Lëngje Frutash – Freskia E Verës Në Një Shkop

Këto kasata janë të thjeshta dhe perfekte për tu shërbyer në shumë raste, të cilat edhe fëmijët tuaj do t’i...