nga AgroWeb më 15 July, 2022

Kasatë Shtëpie me Mjedër – Shëndet dhe Freski

Recetat e freskëta dhe të ftohta janë ideale në këto ditë të nxehta. Kasata, është një ëmbëlsirë gjysmë e ftohtë, me shije të lehtë e cila do t’ju freskojë mendjen dhe trupin, dhe gjithashtu do t’ju ëmbëlsojë. Freskia e kasatës dhe shija e veçantë e mjedrave, janë kombinimi perfekt për të mbyllur shijshëm drekat apo […]

nga AgroWeb më 12 July, 2022

Kasatë Shtëpie me Kakao – Më e Ëmbla Dhe e Freskëta për Verën

Një ëmbëlsirë fantastike për ditët e nxehta të verës, freskuese, e lehtë dhe me shije të mrekullueshme. Kasatat janë padyshim ndër ëmbëlsirat më të preferuara gjatë stinës së verës. Dikur ato ishin ndër specialitetet më të veçanta të restoranteve dhe pastiçerive ndërsa sot nostalgjia e shijes së saj mes gjithë ëmbëlsirave dhe akulloreve të shumëllojshme […]

nga AgroWeb më 14 June, 2022

Kasatë e Ftohtë Shtëpie me Arra – E Lehtë Plot Freski

Një ëmbëlsirë fantastike, freskuese, e lehtë dhe me shije të mrekullueshme. Kasatat janë padyshim ndër ëmbëlsirat më të preferuara. Dikur ato ishin ndër specialitetet më të veçanta të restoranteve dhe pastiçerive ndërsa sot nostalgjia e shijes së saj mes gjithë ëmbëlsirave dhe akulloreve të shumëllojshme që ofrojnë dyqanet e ëmbla zgjon padyshim dëshirën për t’i […]