nga AgroWeb më 8 Qershor, 2020

Mjekët dhe Pandemia e Keqinformimit – Lufta Në Dy Fronte

Shifrat aktuale COVID-19 në mbarë globin flasin për 6.8 milionë raste të konfirmuara në mbarë globin ndërkohë që numri i vdekjeve ka arritur në 397,000. Në frontin e parë të luftës me koronavirusin janë padyshim mjekët dhe infermierët të cilët tani u duhet të luftojnë edhe me pandeminë e keqinformimit. Mjekët po përpiqen të ndihmojnë […]

nga AgroWeb më 21 Maj, 2020

Lajmet Mbi COVID-19, Mos Beso Gjithçka Që Sheh!

Rreziku i lajmeve të rreme nuk ka qenë kaq i lartë sa gjatë pandemisë së COVID-19. Keqinformimi dhe lajmet e rreme janë po aq të lashta sa edhe interneti vetë, por gjërat janë bërë më të komplikuara. Në këto ditë izolimi dhe karantine, interneti është e vetmja mënyrë për të qëndruar të lidhur me botën […]