kolesteroli i mire

Si të Përdorni Bajamet për Shëndetin e Mëlçisë

Mjafton një grusht me bajame dhe nivelet e kolesterolit të mirë që ka lidhje direkte me shëndetin kardiovaskular, rritet me...

5 Faktorë që Ndikojnë në Testet e Kolesterolit

Ju mund të mendoni se kolesteroli është “i keq”, por në të vërtetë ai bën të mundur që trupi të...

7 Ushqimet me Karbohidrate që Duhet të Blini Për të Ulur Kolesterolin

Nëse jeni një nga njerëzit e shumtë, që nivelet e kolesterolit të mirë dhe atij të keq të të cilëve...

Kolesteroli Shumë i Ulët në Gjak – Rastet kur Është Shqetësues

Për problemet me kolesterolin me siguri keni degjuar dhe lexuar me qindra artikuj, e kryesisht ato për kolesterolin e lartë....

Arterioskleroza dhe Diabeti – Si ju Vjen në Ndihmë Kolesteroli i Mirë

Diabeti, si një nga sëmundjet më të përhapura të globit, është shkaktar edhe për një sërë pasojash anësore që prekin...