konservat

A Është I Shëndetshëm Peshku Ton I Konservuar?

Peshku toni i konservuar nuk është vetëm i shijshëm por është gjithashtu një nga ushqimet me më shumë vlera ushqyese....

Ushqimet që Mund t’i Ruani më Shumë Gjatë Izolimit

Pandemia e COVID-19 po sfidon gjithë globin dhe ka shkaktuar jo pak frikë e ankth mes njerëzve. Përpos frikës ndaj...