konsumi i kafese

Kur Është Koha më e Mirë për të Pirë Kafe?

AgroWeb.org di se për shumë njerëz, dita nuk fillon pa një filxhan kafeje të nxehtë. Nëse kafeja është një pjesë...

Çfarë po Ndodh? Përse Kafeja po Shkon drejt Zhdukjes

Kafeja është bërë pjesë e pazëvendësueshme e mëngjeseve dhe pasditeve tona. Ajo të zgjon dhe të gjallëron. Megjithatë, nektari me...

Etja Pas Kafes – Çfarë Tregon dhe Cili Është Momenti Më i Mirë Për Të Pirë Ujë?

Në mëngjes, pas drekës, si edhe pasdite, shumë prej nesh ndajmë një zakon të përbashkët: atë të konsumit të kafesë....

Rrahjet e Zemrës nga Kafja – A Duhet Të Shqetësoheni?

Nëse sapo keni mbaruar filxhanin e kafesë dhe po përjetoni disa simptoma si nervozizëm ose shtim të rrahjeve të zemrës,...