Kos i Fresket

Bukë Misri me Kos – Metoda më e Shpejtë e Përgatitjes

Përgatitja e bukës së misrit është një traditë e vjetër e amvisave Shqiptare, ndaj dhe metodat e gatimit të saj...

Qumësht, Kos, Gjizë Kura për Urthin, Gastritin dhe Ulçerat

Sëmundjet e stomakut janë ndër problemet e shpeshta shëndetësore jo vetëm në Shqipëri por në mbarë botën. Djegiet e urthit,...