nga AgroWeb më 1 September, 2020

Gushti, Muaji Më i Keq i Pandemisë

Në Tiranë, ndërroi jetë nga Covidi epidemi-ologu Vilson Topulli, një punonjës i njohur i sistemit shëndetësor shqiptar. Kolegët e Institutit të Shëndetit Publik e vlerësojnë lart për sakrificat e tij gjatë kësaj pandemie, dhe tërheqin vëmendjen e qytetarëve për rrezikun e lartë vdekjeprurës të koronavirusit. Ekspertë të Institutit pohojnë se gushti ishte një muaj shumë […]

nga AgroWeb më 30 March, 2020

Kriza e Covid 19 – Çfarë Do Kompensojë Qeveria Që Familjet Të Përballojnë Shpenzimet

Që kur rastet e para të të infektuarve me Covid-19 u evidentuan në vend, jeta e qytetarëve është kufizuar për të parandaluar dhe për të ngadalësuar përhapjen e virusit në popullatë. Të vetmet aktivitete që aktualisht operojnë janë ushqimoret, furrat e bukës dhe farmacitë, ndërkohë që qarkullimi është kufizuar edhe me një fashë orare. Ndalimi […]