kujdesi per duart

Çfarë Tregojnë Duart e Skuqura për Shëndetin Tuaj – Mënyrat për të Lehtësuar Gjendjen

Nervat dhe muskujt në duar kërkojnë një furnizim të vazhdueshëm me gjak për të funksionuar. Kjo do të thotë se...

COVID-19: Si Të Kujdeseni Për Lëkurën e Thatë Të Duarve

Larja e shpeshtë e duarve me ujë dhe sapun, përbën vijën e parë efikase të mbrojtjes ndaj infektimit nga COVID-19....