nga AgroWeb më 5 April, 2022

A Është E Dëmshme Të Mbani Syzet E Vjetruara Optike?

Është diçka e zakonshme që njerëzit të mbajnë syze ose lente kontakti të bazuara në një recetë tashmë të vjetëruar. Sipas Shoqatës Amerikane të Optometrisë, ju duhet të kryeni një kontroll mjekësor për shikimin çdo dy vjet nëse mosha juaj varion nga 18 deri në 64 vjeç dhe çdo vit pas moshës 65 vjeç. Nëse […]

nga AgroWeb më 15 November, 2021

A Mund T’ju Dëmtojë Shikimin Mbajtja E Lenteve?

Të mbash lente mund të jetë praktike në përditshmëri dhe sidomos nëse merreni me sport. Por nëse shihni raportet e infeksioneve kërcënuese për shikimin dhe probleme të tjera që lidhen me përdorimin e lenteve, mund të ndërroni mendje! AgroWeb.org në këtë artikull ju njeh me rrezikqet e përdorimit të lenteve dhe si duhet të kujdesieni […]