kultivimi i shafranit

Si Ta Mbillni Shafranin – Këshilla Rreth Kujdesit Që Duhet Të Tregoni

Shafrani rritet kryesisht në rajonet e ngrohta të Mesdheut dhe në Lindjen e Mesme dhe është erëza më e shtrenjtë...

Shafrani, Bima e Artë që po Rritet nga Toka Shqiptare

Shafran nga Tirana, që këtë vit do të prekë eksportin; boronica Tropoje, të cilat kanë interes për blerje brenda vendit,...