kumeshte

Kumështa – Pija që Ndihmon me Tretjen e Shpejtë

Hirra është e pasur me tetë minerale, vitamina kryesisht ato të grupit B, aminoacide, enzima dhe shumë elemente të tjera...

Shija Malësore – Pesë Receta Tradicionale Veriore

Thuhet se fjala kuzhinë vjen nga bashkimi i ku dhe ziejmë, pra vendi ku gatuajmë. Një nga pikat e forta...