kunder kolesterolit te keq

Si të Përdorni Bajamet për Shëndetin e Mëlçisë

Mjafton një grusht me bajame dhe nivelet e kolesterolit të mirë që ka lidhje direkte me shëndetin kardiovaskular, rritet me...

Çfarë Janë Gjendrat e Kolesterolit? Përse Duhen Trajtuar dhe Pasur Kujdes

Fjala “Xanthelasma palpebramund” i referohet gjendrave të kolesterolit të cilat më së shpeshti formohen rreth syve. Xanthelasma prek vetëm 1.1...