nga AgroWeb më 24 January, 2019

Zbulohet Ilaçi i Parë që Shëron Diabetin

Në Shqipëri, numri i personave të prekur nga diabeti rritet nga viti në vit. Sipas të dhënave zyrtare që AgroWeb.org ka marrë nga Instituti i Shëndetit Publik rezulton se shifra e përafërt e diabetikëve është rreth 120-150 mijë. Po sipas të njëjtave të dhënave, mosha më e prekur nga diabeti në Shqipëri është grupmosha 40-65 vjec […]

nga AgroWeb më 13 November, 2017

Ushqimet Kuruese Kundër Dhimbjeve të Kokës

Keni vazhdimisht dhimbje koke dhe nuk dini si ta zgjidhni këtë problem? Ka shumë produkte natyrale për të parandaluar dhe lehtësuar dhimbjet e kokës. Është mirë të dihet se ushqimi merr një rol të rëndësishëm, madje edhe për sa i përket parandalimit të shqetësimeve të tilla. Disa ushqime mund të ndihmojnë, veçanërisht nëse vuani nga […]