Kungulleshkat

2 Arsye Pse Kungulleshkat Zbuten Së Tepërmi Gjatë Gatimit

Kungulleshkat e pjekura, janë një nga mënyrat më të shëndetshme dhe më të shijshme për t’i shijuar këto perime të...

Metoda më e Mirë Për Ruajtjen e Kungulleshkave në Ngrirje

Kungulleshkat ose kungujt e njomë konsiderohen si perime në mbarë botën, megjithatë në të vërtetë kemi të bëjmë me një...

Si Të Gatuani Në Mënyrë Perfekte Lulet E Kungulleshkave

Një nga ushqimet tipike të skuqura të verës, veçanërisht në Italinë Qendrore, janë lulet e kungulleshkave. Të brumosura dhe të...