kursim

6 Mënyra si të Shpenzoni më Pak Para Kur Blini Ushqime

Kur bie fjala për buxhetin javor të ushqimeve është interesante të mësoni si njerëzit blejnë, sa shpenzojnë, si kursejnë, çfarë...

“Bashkë, për eficencën e energjisë”, AEE fushatë në ndihmë të konsumatorëve dhe mjedisit: Si të përfitojmë nga nisma

Agjenda e gjelbër për ekonominë qarkulluese, klimën dhe energjinë janë kryefjala e politikës ndërkombëtare, evropiane dhe kombëtare. A e dini...

Si të Kurseni Energjinë Elektrike – Disa Këshilla Praktike

Kursimi i energjisë tingëllon e vështirë, ndonëse është me të vërtetë një mision i arritshëm. Këtë e pohojnë ekspertët e...

Udhërrëfyesi me 9 Hapa Për Një Jetesë të Mençur

Të jetosh në mënyrë të zgjuar tingëllon si një mision i vështirë dhe i papërshtatshëm me mundësitë e shumë njerëzve....