Laker e Pjekur

Lakër e Pjekur me Vaj Ulliri dhe Lëng Limoni – Shije e Përsosur

Një recetë fantastike në shije, e lehtë në përgatitje e mbi të gjitha krejt e shëndetshme, e pasur në vlera...

Sallata Plot Shije me Lakër të Pjekur dhe Perime

Lakra është një perime e gjithanshme, e shijshme dhe ka shumë varietete që mund të përdoren në shumë mënyra të...