lakra e brukselit

Lakra e Brukselit – Perimja e Çmuar po Kultivohet në Fushat e Divjakës

Rukola, finok, brokoli.  I vetmi rreng që mund të na bëjnë këto delikatesa italiane është të na bëjnë të pastër...

7 Ushqimet Me Shijen Më Të Mirë Që Mund Të Konsumoni Në Nëntor

Nëntori, muaji perfekt për recetat e ngrohta dhe shumë të shijshme. Nëse po pyesni veten se cilat janë produktet e...

Lakra e Brukselit – Një Histori Suksesi E Fermerëve Shqiptarë

Ndryshe nga qindra fshatra të Shqipërisë, Jagodina e Elbasanit nuk është braktisur. Të gjithë banorët janë të vetëpunësuar në serat...