lekura e portokallit

Çaji i Lëkurave të Portokallit – Një Mrekulli për Shëndetin

Nëse zakoni i përditshëm është që të hash tulin e portokallit dhe të hedhësh lëkurat e saj mos e bëni...

Lëkura e Portokallit Për Pastrimin e Mushkërive dhe Frymëmarrjen

Lëkura e portokallit është shumë e mirë për pastrimin e mushkërive nga helmet e marra nga ajri dhe substancat që...

A Është E Shëndetshme Ta Konsumonsh Lëkurën E Portokallit?

Ngrënia e lëkurës së portokallit është krejtësisht e shëndetshme dhe e sigurt por duke qenë mjaft e hidhur, nuk është...