Lengje frutash dhe perimesh

Receta Fantastike e Pijes me Veti të Forta Shëruese

Kjo pije merr shijen dhe aromën fantastike nga frutat e ngrira dhe vetitë anti inflamatore nga kaleja e freskët. Kaleja...

Lëngu i Panxharit Bën Dëm në Disa Raste – Mësoni Efektet në Organizëm

Lëngu i panxharit nëse pihet i pa përzier me ndonjë frut tjetër është i vështirë për t’u gëlltitur. Megjithatë, besimi...