Lëngu i domates

Lëngu i Domates dhe Përfitimet në Shëndetin e Zemrës – Sa Duhet të Konsumoni

Sëmundjet kardiovaskulare janë pëgjegjëse për shumicën e vdekjeve në vendin tonë. Të përhapura me shpejtësi, kanë një sërë faktorësh nga...

Lëng Domatesh në Mëngjes – Përfitimet e Mëdha për Organizmin

Përfitimet që vijnë nga konsumi i lëngut të domates i atribuohen vitaminave dhe minerale që ofron vetë domatja. Nga të...

Kurat Natyrale Më Të Mira Kundër Dhimbjes Së Veshkave

Prania e gurëve në veshka shoqërohet me simptoma të ndryshme, ndër të cilët është dhimbja. Dhimbjet janë të mprehta që...