Lengu i hithres

Uji i Hithrës për Forcimin dhe Kundër Rënies së Flokëve – Si ta Përdorni

Shumë njerëz përjetojnë fenomenin e rënies së shpeshtë të flokëve, sidomos në stinët e ngrohta. Megjithëse shumë studime janë bërë...

Pija Shëruese e Tokës – Hithra, Mollë dhe Spinaq

Hithra është një nga barishtet më të pasura me vlera në botë. Konsumi i saj rekomandohet për pastrimin e organizmit,...