lindshmeria

Popullsia Shqiptare po Plaket. Numri i Lindjes së Fëmijëve në Rënie

Në Shqipëri, sipas një studimi më të fundit, është vërejtur një plakje me ritme të shpejta e popullsisë. Studimi thekson...

Eurostat: Shqiptarët me Jetëgjatësinë më të Lartë në Rajon

Eurostat ka publikuar fakte dhe shifra për disa shtete të Ballkanit që janë në negociata për bisedime pranimi dhe anëtarësimi...