llixha

Llixhat e Divjakës – Banjat Natyrale që Qetësojnë Dhimbjet e Kockave

Parku Kombëtar Divjakë Karavasta është një nga zonat më të frekuentuara gjatë stinës së verës. Veç bukurive natyrore që të...

Në Elbasan për llixha, rritet interesi edhe nga shqiptarët jashtë kufijve

7-8 Mijë persona vizitojnë çdo vit ujërat termale në Tregan të Elbasanit duke e kthyer këtë zona në më të...

Llixhat e Sarandoporit – Vaskat Natyrale Plot Vlera

Llixhat e Sarandoporit dhjetë minuta larg Leskovikut, janë populluar në fundjavë nga të rinj dhe turistë të ndryshëm. Për drejtorin...