Lotët

E Qara Mund t’ju Bëjë Mirë për Shëndetin

Njerëzit që qajnë perceptohen si të dobët. Ky paragjykim është shumë i gabuar, sepse e qara është një nga veprimet...

Arsyet Përse po Qajmë më Shumë – Faktet Interesante që Duhet t’i Lexoni

Në këto kohë tepër skalitëse, njerëzit vërejnë se qajnë më shpesh se çdo herë tjetër dhe kjo nuk ka arsye...

Ushqimet më të Mira që Shmangin Enjtjen dhe Skuqjen e Syve

Me siguri herët kur keni ndjerë djegie të syve i mbani mend jo vetëm prej dhimbjes, por edhe prej skuqjes...

Arsyet Përse ju Lotojnë Sytë – Zgjidhjet për Secilin Rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët...

Përse Disa Njerëz Qajnë më Lehtë se të Tjerët?

Disa njerëz qëndrojnë stoikë në çdo situatë, ndërsa për të tjerët ndodh e kundërta, emocionet e tyre shpërthejnë. Nëse jeni...