Lushnja

Fruti Më i Kërkuar Nga Shqipëria Që Sjell Freski

Shqipëria po i fuqizon gjithë një e më shumë pozitat e saj në tregun e huaj, ku dominon me eksportet...

Lushnja dhe Fieri Prodhojnë 34% të Perimeve

Shqipëria e rriti prodhimin e perimeve me 8 për qind në vitin 2019, duke e çuar totalin në 1,2 milionë...