nga AgroWeb më 6 January, 2022

Çfarë I Ndodh Trupit Nëse Hani Mandarina Çdo Ditë

Mandarinat e Xarrës tashmë janë shndërruar në krenari, jo vetëm për zonën ku mbillen e rriten me përkujdesje, por edhe në të gjithë Shqipërinë. A ju ka marrë malli për Mandarinat e Xarrës, Borshit dhe Sarandës? Mandarinat janë fruti më i pëlqyer dhe kërkuar në treg gjatë stinës në vijim. Antioksidantët që gjenden tek mandarinat, […]

nga AgroWeb më 6 January, 2020

Portokallet dhe Mandarinat Shqiptare Rrëmbejnë Shijen e Europianëve

Eksportet e portokalleve dhe mandarinave shqiptare kanë njohur një rritje domethënëse në vitin që kaluam por edhe në vijim. Rritja e kultivimit të plantacioneve me portokalle dhe mandarina ka rritur prodhimin e tyre e për rrjedhojë eksportet duke mbushur tregjet jo vetëm brenda por edhe jashtë vendit. Llukan Kote, administrator i “Kote Farm” thotë për […]