Mango

Trajtimet që Ndihmojnë të Keni Lëkurë dhe Flokë të Shëndetshëm

Ne jemi çfarë hamë, ndaj jini gjithnjë të kujdesshëm çfarë i servirni trupit tuaj çdo ditë. Përdoreni si një kurë...

Arsyet Përse Qumështi nuk Duhet Kombinuar me Fruta

Roli i qumështit në shëndetin e njeriut është shumë i rëndësishëm. Këtë e kemi mësuar që në fëmijëri dhe shkenca...

8 Frutat më të Shijshme e më të Shëndetshme në Botë!

Idea e të ushqyerit shëndetshëm për disa njerëz nënkupton se duhet të heqin dorë nga shija. Kjo nuk është e...

Për Aneminë – Kura Natyrale për të Rritur Hemoglobinën

Hemoglobina është një proteinë që gjendet tek rruazat e kuqe të gjakut. Ajo janë përgjegjëse për transportimin e oksigjenit në...

Njihuni e “Mbretin e Frutave” – Plot Vlera Shëndetësore

Mangot njihen ndryshe si “Mbreti i Frutave”. Një prej frutave tropikalë më të pasur me vlera shëndetësore, Mangot kanë një...

Cilat Janë Frutat që Përmbajnë më Shumë dhe më pak Sheqer

Sheqeri tek frutat vjen bashkë me fibrat, mineralet dhe vitaminat, gjë që balancon situatën në organizëm. Kështu që ai është...

Lëngjet e Gjelbra më të Shëndetshme – Recetat e Thjeshta

Lëngjet më të shëndetshme janë ato që kombinojnë perimet dhe frutat. Në këtë mënyrë ofrohet një ekuilibër shumë i nevojshëm...

Mango – Fruti i Veçantë që Ndihmon Organizmin dhe Forcon Imunitetin

Mangot njihen ndryshe si “Mbreti i Frutave”. Një prej frutave tropikalë më të pasur me vlera shëndetësor edhe me një...