nga AgroWeb më 22 November, 2022

Thyerja e Termometrit, Si të Hiqni Zhivën e Rrezikshme

Mërkuri është i vetmi metal që lëngëzohet në temperaturën e ambientit. Atë e gjejmë si pjesë të termometrit që shumë prej nesh e mbajmë akoma në shtëpi. Këto pajisje jo digjitale janë shumë të brishta dhe thyerja e tyre e ekspozon njeriun ndaj këtij metali të rrezikshëm. Lajmi i mirë është se trupi i njeriut […]

nga AgroWeb më 27 May, 2020

A Është Koha E Duhur Për Të Shkuar Tek Parukieri?

Në një kohë kur bizneset në të gjithë vendin po rihapen pas pandemisë së COVID-19,  shumë njerëz përballen me vendime të rëndësishme. Një prej tyre ka të bëjë me rikthimin drejt rutinës së zakonshme përpara pandemisë ku përfshihet edhe frekuentimi i qendrave estetike. Shqetësimi mbi protokollet e higjenës dhe aspekte të rëndësishme të sigurisë, është […]