mbeturina

Aksion pastrimi në grykëderdhjen e lumit Ishëm, 560kg mbeturina u mblodhën nga studentët dhe gjimnazistët

Dhjetëra studentë dhe gjimnazistë nga Durrësi janë përfshirë në një aksion pastrimi në grykëderdhjen e lumit Ishëm. Duke sfiduar temeraturat...

​OBSH: Pandemia ka krijuar mijëra tonë mbeturina mjekësore

Më shumë se 200 mijë tonë mbetje mjekësore, kryesisht plastike, janë grumbulluar në mbarë botën si rezultat i pandemisë së...