Mbjellja e bimeve

Si Të Kujdeseni Dhe Të Rrisni Lulen e Narcisit

Termi narcis i referohet një gjinie bimësh aromatike, me qepujkë që bëjnë pjesë në familjen Amaryllidaceae ose amaryllis. Si një...

Rritja e Bimëve – Si të Gjeni sa Rreze Dielli Bien në Kopshtin Tuaj Gjatë Ditës

Një nga sfidat me të cilat përballen kopshtarët e rinj është si të përcaktojnë se sa rreze dielli duhet të...

Si Të Rrisni Barishtet Tuaja Të Preferuara Pranë Dritares Së Kuzhinës

Vendosja e disa vazove me barishte të ndryshme si për shembull nenexhik apo rozmarinë, pranë dritares së kuzhinës sjell natyrën...

Kujdesi për Bimën e Aloe Verës në Shtëpi – Hapat që Duhet të Ndiqni

Bima e aloe verës preferon zonat tropikale, megjithatë ajo përshtatet në klima nga më të ndryshmet. Aloe vera është një...

Si të Mbillni Barbarozën në Shtëpi me Dy Mënyra të Thjeshta

Barbaroza është një bimë e bukur mjaft popullore, e njohur si Mbretëresha e Kopshteve. Ajo është një lule që rritet...