Mbjellje ne saksi

Perimet dhe Frutat Bio me Vazo në Ballkon

Që kur u bëra nënë fillova të lexoja më shumë për ushqimet që duhej të konsumonte im bir dhe për...

Si të Rrisni Mini Pemën e Ullirit në Shtëpi

Ulliri është një nga pemët më të dashura e më të shenjta për njerëzimin. Ajo është një simbol i paqes...

Thesaret e Qershorit – Zbuloni Perimet që Duhet t’i Mbillni që Tani në Ballkon

Qershori është një muaj i shkëlqyer për të mbjellë disa prej perimeve dhe barishteve më të shëndetshme. AgroWeb.org sjell për...

Mini Kopshti i Perimeve të Shëndetshme në Shtëpi

Rritja e perimeve në vazo është një mënyrë shumë e lehtë për të marrë prej perimeve të shëndetshme, aromën dhe...