nga AgroWeb më 20 October, 2022

Si Ndikon Stresi i Vazhdueshëm në Shëndetin e Syve

Studimet shkencore, të cilave u referohet AgroWeb.org mbi ndikimin e stresit në organizëm, sugjerojnë se stresi është shkak por edhe pasojë e humbjes së shikimit. Kur njeriu humbet shikimin, ai përjeton një nivel të jashtëzakonshëm të stresit mendor. Në disa raste, një problem i tillë shoqërohet edhe me depresion dhe izolim social. Natyrshëm, shkencëtarët mendojnë […]

nga AgroWeb më 17 August, 2022

Gjumi i Drekës për Shëndet të Mirë dhe Produktivitet të Lartë

Prindërit na kanë thënë që gjumi i drekës për fëmijët bën mirë për rritjen dhe zhvillimin e tyre. Në fakt, gjumi i drekës nuk u shërben vetëm fëmijëve por edhe të rriturve. Në mesin e ekspertëve, ai njihet si gjumi i fuqisë, sepse largon stresin, përmirëson shëndetin dhe e bën njeriun më produktiv dhe më […]

nga AgroWeb më 13 April, 2022

20 Minuta Në Ditë Meditim Për të Bërë më Pak Gabime

Është zbuluar se meditimi redukton simptomat e ankthit dhe depresionit, rrit produktivitetin, përmirëson kujtesën dhe parandalon fillimin e Alzheimerit. Por kjo është vetëm maja e ajsbergut! AgroWeb.org ju fton të zbuloni se si praktikimi i meditimit vetëm 20 minuata në ditë mund të ndryshojë për mirë jetën tuaj. Përfitimet e Meditimit Tashmë dihet se meditimi […]