nga AgroWeb më 28 March, 2022

Çfarë Ndodh Kur Ushqimi Hyn Në Mushkëri?

Indi i quajtur epiglotis parandalon futjen e ushqimit në mushkëri duke mbuluar trakenë ose grykën tuaj ndërsa gëlltitetni. Herë pas here ndodh që ju aksidentalisht të çoni ushqim në trake gjatë kohës që jeni duke ngrënë. Por nëse jeni të shëndetshëm dhe keni një sistem të fortë imunitar, mund të mos keni ndonjë ndërlikim nga […]

nga AgroWeb më 15 July, 2021

Shtimi në Peshë – Si Ndikon Mosha tek Rritja e Oreksit dhe Çfarë Duhet të Bëni

AgroWeb.org ju këshillon konsumimin e sa më shumë frutave dhe perimeve në rregjimin tuaj ushqimor për të ruajtur një peshë të shëndetshme trupore dhe për të evituar shtimin e tepërt të saj. Marrëdhënia e njeriut me ushqimin është e komplikuar. Ajo influencohet nga kostot, disponibiliteti por edhe shoqëria. Oreksi ose dëshira për ushqim, është një […]