Menyra Gatimi

Pesë Këshilla si të Piqni Mishin e Pulës në Mënyrë Perfekte

Mishi i pulës, një nga gatimet më të përdorura dhe të shijshme për çdo tavolinë. Përtej të mirave shëndetësore që...

Lajkatarja – Lulja e Veçantë e Shëndetit, Si ta Përdorni

Lajkatarja është plotësisht e ngrënshme, e shijshme dhe plot vlera shëndetsore. Bima e Lajkatares mund të jetë e nënvlerësuar, por...

Mënyra Perfekte si të Hapni Petët e Byrekut në Shtëpi

Një nga gatimet tradicionale të amvisave shqiptare është byreku. Me spinaq, qepë e domate, presh, kungull apo me mish, recetat...

Koha Ideale e Zierjes së Brokolit Duke i Ruajtur Vlerat Ushqyese

Pavarësisht se zierja duket si një proces i thjeshtë për të ruajtur vlerat e perimeve sipas llojit të tyre edhe...