nga AgroWeb më 26 June, 2022

Cilat Janë Përfitimet nga Mjalti i Luleve të Egra?

Mjalti i luleve të egra prodhohet nga bletët që kanë mbledhur nektar nga një burim lokal i luleve të egra. Shija dhe përbërja e këtij lloji mjalti mund të ndryshojë në varësi të shumëllojshmërisë së luleve që lulëzojnë në kohën kur ai bëhet. Përfitimet e mundshme shëndetësore të mjaltit janë të shumta për shkak të […]

nga AgroWeb më 13 June, 2022

Pema E Jetëgjatësisë – Mjalti Çudibërës I Lisit

Lisi është një pemë shtatlartë, qindra-vjeçare, në familjen botanike të të cilës bëjnë pjesë edhe pema e lisit apo gështenjës. Lisi gjen përdorim kryesisht në industritë luksoze të drurit, por edhe për prodhimin e bojës dhe ofrimin e frutave mjekësore dhe terapeutike. Pema e lisit është një nga pemët më popullore në botë. Ai njihet […]