moshat e reja

Osteoartriti tek Moshat e Reja – Shenjat si ta Kuptoni dhe Parandaloni

Osteroartriti njihet gjerësisht si një sëmundje e dhimbshme që prek kryesisht mosha e vjetra. Dobëson kockat dhe strukturën lidhëse mes...

Raporti INSTAT: Në Rrezik Moshat e Reja Nga Rritja e Sëmundjeve Tumoriale

Vitin e kaluar humbën jetën nga sëmundjet tumorale 3589 persona, pothuajse në të njëjtin nivel me vitin paraardhës, por të...