multikuker

Sa Minuta i Duhet Pulës Dhe Pjesëve të Saj të Gatuhen në Një Multikuker

A jeni kurioz të dini se për sa kohë mund të gatuhet në një multikuker, pra në një tenxhere elektronike...

8 Këshilla dhe sekrete që duhet të dini rreth përdorimit të multikukerit

Multikukeri është një mjet kuzhine shumë i dobishëm, por ndonjëherë mund të jetë pak i vështirë për t’u përdorur. Për...

Si të Përdorni një Multikuler – Udhëzimet e Thjeshta që Duhet të Dini

Multikukeri është një pajisje e vogël që përdoret për gatimin e pjatave të ndryshme, për shembull, për të zier apo...

Si të Gatuani Supë me Perime në Multikuker

Supa me perime e gatuar në një multikuker, përgatitet lehtë, është ushqyese dhe shijshme. Në këtë recetë të gjithanshme që...