Nishane

6 Arsye pse Duhet ti Kontrolloni Nishanet edhe Gjatë Stinës së Dimirit

Dëmtimi i nishaneve ndodh në mënyrë graduale dhe nuk ndodh gjithmonë menjëherë pas ekspozimit në diell. Kështu që gjatë dimrit...

Studimi i Ri: Kafeina Mbron Lëkurën nga Melanoma dhe Rrezet e Diellit

Dielli është një nga burimet më të mira të vitaminës D duke i dhuruar kështu një sërë të mirash shëndetit....

Gjashtë Sëmundjet që Reflektohen në Fytyrë – Shenjat Paralajmëruese

Fytyra dhe paraqitja e lëkurës janë pasqyra e shëndetit por shpesh edhe e sëmundjeve, sidomos atyre të fshehura. Mjekët refuzojnë...