Omleta

Omleta e Furrës me Suxhuk dhe Djathë të Bardhë

Omleta është një ndër ushqimet më të shijshme që ju shoqëron çdo mëngjes dhe ka me dhjetra mënyra gatimi. Për...

Metoda e Saktë e Përgatitjes së Omletës me Shije Perfekte

Veza është baza e një mëngjesi të bollshëm por edhe të shëndetshëm. Gatimi i vezës dhe në veçanti omletës është...

Mënyrat më të Shëndetshme dhe të Shijshme për të Gatuar Vezët në Mëngjes

Vezët janë ushqimi që nuk mungon kurrë në vaktin më të rëndësishëm të ditës, mëngjesin. Ngrënia e vezëve çdo ditë...

Omletë me Spinaq, Domate dhe Djathë të Bardhë

Omleta është nga ato receta që gatuhet në çdo cep të globit, e megjithatë , kur dëgjon për të  përfytyron ...

Përse Omleta është Zgjedhja më e Mirë për Mëngjes

Mëngjesi është një vakt që nuk mund të bëhet kurrë i mërzitshëm. Alternativat e ushqimeve që mund të konsumohen gjatë...