paciente

CIlat Janë Sfidat E Mjekëve Në Shqipëri?

Jona Leka i përfundoi studimet për mjekësi në Shqipëri 7 vite më parë, specializimin në Itali 7 muaj më parë...

Mbi 100 milionë të shëruar nga COVID-19 në mbarë botën

Numri i personave që janë shëruar pas infektimit me koronavirusin e ri (COVID-19) në mbarë botën ka tejkaluar shifrën 100...

Rreziku Që Vjen Nga Sëmundjet e Patrajtuara Pritet Të Rritet Në Muajt Në Vijim

Mjekët dhe infermierët janë të angazhuar në vijën e parë të luftës kundër COVID-19, ndërkohë që pacientë të tjerë që...