nga AgroWeb më 7 February, 2019

Ndërhyrjet Estetike në Shqipëri – Pse Mjekët Paralajmërojnë Kujdes

Dëshira për t’u dukur bukur nuk ka vetëm kosto monetare por ndonjëherë ajo mund të shndërrohet edhe në kërcënim për shëndetin nëse nuk tregohet kujdes. Në Shqipëri, rastet e ndërhyrjeve estetike të cilat kryehen në qendra estetike dhe jo në klinika të mirëfillta po rritet nga dita në ditë. Kategoria që tërhiqet më shumë drejt […]

nga AgroWeb më 4 February, 2019

Alarmi në Shqipëri. Shenjat si të Dalloni Gripin e Derrit nga Gripi i Zakonshëm

Virusi H1N1, i njohur ndryshe si gripi i derrit po përhapet me shpejtësi në gjithë rajonin e Ballkanit. Në Shqipëri, mjekët ende nuk kanë konfirmuar pacientë të prekur nga gripi i derrit por Instituti i Shëndetit Publik ka pohuar se virusi H1N1 është në qarkullim edhe në Shqipëri, ndaj bëhet thirrje për më shumë kujdes. […]