parandalimi i diabetit

Parandalimi i Diabetit – Pesë Hapa si të Kujdeseni në Shtëpi

Një nga sëmundjet më të përhapura të globit është pa dyshim diabeti, e sidomos diabeti i tipit 2. Diabeti është...

Parandalimi I Diabetit Me Anë Të Ushqimeve – Dieta E Saktë Që Ju Duhet

Diabeti është ndër sëmundjet më të përhapura dhe shqetësuese, e përhapur me shpejtësi në të gjithë globin. Kjo sëmundje shfaqet...

Regjimi Ushqimor Që Mund Të Largojë Diabetin E Tipit 2 – Këshillat E Ekspertëve

Një studim i kohëve të fundit ku AgroWeb.org u bazua, sugjeron se planifikimi “i duhur” i regjimit ushqimor mund të...