Pastertia

Si të Pastroni Dërrasën e Prerjes së Mishit – Mënyrat Natyrale në Shtëpi

Një nga ushqimet më të preferuara për të gjithë Shqiptarët pa dyshim që është mishi. Përdoret në thuajse çdo gatim...

Si të Pastroni Dyshemenë e Kuzhinës Vetëm me dy Përbërës të Thjeshtë

Dyshemeja e kuzhinës duhet pastruar vazhdimisht pasi ka tendencë të ndotet më shpesh. Kështu jo vetëm do të mbani pastër...

A duhet të shkoni në një tualet publik? Çfarë duhet të dini

Nuk është sekret që tualetet publike dhe ndenjëset e tualeteve mund të jenë të mbushura me mikrobe. Por a e...

Përse Duhet të Hiqni Këpucët Para se të Hyni Në Shtëpi

Në vendet e Ballkanit Perëndimor, heqja e këpucëve përpara hyrjes në shtëpi jo vetëm që është rregull i pashkruar por...